Psykolog Vincent Löffler

Psykolog

Vincent Löffler

✓ Lægehenvisninger
✓ Sundhedsforsikringer
✓ Sygeforsikring “danmark”
✓ Onlineforløb

Jeg har ydernummer og må tage imod lægehenviste klienter i klinikken i Fredericia.

Autoriseret psykolog, uddannet fra Aarhus Universitet i 2011, med særlig erfaring fra det eksistentielle og sundhedspsykologiske felt.

Jeg er autoriseret psykolog med en psykoterapeutisk efteruddannelse fra Institut for Somatisk Psykologi. Jeg har de seneste 11 år arbejdet som klinisk psykolog og konsulent indenfor det sundhedspsykologiske felt, med ansættelser i Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen og den kommunale rehabilitering.

Med 12 års erfaring inden for det sundhedspsykologiske felt, har jeg stor erfaring i arbejdet med de psykiske reaktioner, der kommer når livet pludseligt ændrer sig eller ikke går den vej man ønsker. Sådanne reaktioner kan for eksempel være stress, angst, depression, eksistentielle livskriser og sociale følger af alvorlig sygdom. Jeg har desuden erfaring i arbejdet med problemstillinger i parforholdet, der for eksempel kan skyldes udfordringer i kommunikationen. eller svære livsomstændigheder, såsom sygdom, der belaster parforholdet.

Min terapeutiske tilgang afhænger af problemstillingen og består af elementer fra den eksistentielle psykoterapi, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Metakognitiv terapi og kropsfokuseret terapi.

CVR-nr. 43119257

Send en mail til kontakt@psykologloeffler.dk eller ring 50 33 99 39
Find mig her:

Høgevej 4, 1. sal
7000 Fredercia

Autoriseret og godkendt af Psykolognævnet
Psykolognævnet
Medlem af:
Samarbejder med: